Pergola

Boeking
Voor het maken van een boeking voor een appartement verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar: diana.overbridge@upcmail.nl Wanneer het appartement beschikbaar is in de door u gewenste periode, kunnen wij, indien gewenst, de accommodatie, maximaal vijf dagen voor u in optie houden.

U ontvangt van ons een bevestigingse-mail waarin de benodigde gegevens worden verstrekt om de boeking definitief te maken. In ons antwoord wordt tevens de totale boekingssom vermeld evenals het bedrag van de aanbetaling van 25%. Na ontvangst van uw aanbetaling is de boeking definitief.

Het restant van de boekingssom is verschuldigd acht weken voor aanvang van het verblijf. Als een boeking wordt gedaan binnen acht weken voor aanvang van het verblijf, dient het volledige bedrag per direct te worden voldaan. Mochten wij in de door u opgegeven periode geen appartement beschikbaar hebben, wordt u hiervan direct in kennis gesteld.

Waarborgsom
Een terugvorderbare waarborgsom is bestemd voor het dekken van breuk, beschadiging en/of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf. De borg voor een T1 appartement bedraagt € 150,00. De borgsom dient overgemaakt te worden met de totaalsom die verschuldigd is voor het gehele verblijf. De waarborgsom wordt veertien dagen na vertrek aan u terugbetaald mits het appartement naar behoren is achtergelaten.

Verbruikerskosten
Verbruikerskosten voor water en elektriciteit worden niet in rekening gebracht, maar wij behouden ons het recht om kosten in rekening te brengen voor excessief gebruik van water en elektriciteit, zoals het onnodig aan laten staan van verlichting en/of van de airconditioning tijdens uw afwezigheid. Deze extra kosten kunnen eventueel verrekend worden met de waarborgsom; dit gebeurt altijd in overleg met de klant.

Schoonmaakkosten:
De kosten voor de eindschoonmaak zijn inbegrepen in de huurprijs. Wij bieden geen tussentijdse schoonmaak; dit is echter op aanvraag wel mogelijk, maar de kosten voor tussentijdse schoonmaak komen voor eigen rekening en dienen direct aan de werkster betaald te worden.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen.

Roken
Roken is niet toegestaan in de appartementen.

Accommodatie
De gereserveerde accommodatie is uitsluitend bestemd voor het gebruik door gasten, die op het boekingsformulier staan vermeld. Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten dan wel van de faciliteiten van de appartementen gebruik te laten maken. In geval van overtreding, behouden wij ons het recht voor de waarborgsom hiermee te verrekenen. In alle gevallen dient u uw gasten van tevoren bij ons aan te melden.

Annulering
Als u gedwongen bent uw vakantie te annuleren na het voldoen van uw aanbetaling, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk hiervan per e-mail op de hoogte te brengen. Indien de annulering meer dan 12 weken vóór de vertrekdatum plaats vindt, zal 50 % van de aanbetaling per bank geretourneerd worden. Indien de annulering binnen 12 weken voor vertrek plaatsvindt, zal geen restitutie plaatsvinden. Wij raden u aan tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek
Wij hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Dit houdt in dat u, indien de accommodatie beschikbaar is, kunt arriveren en/of vertrekken op een willekeurige dag. De minimale verblijfsduur bedraagt 3 dagen.

De accommodatie is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. U dient de accommodatie bij vertrek voor 12.00 uur conform de huisregels op te leveren.

U wordt vriendelijk verzocht uw aankomst- en vertrektijd aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid de accommodatie voor te bereiden op uw komst.

Acceptatie van de voorwaarden
Met het maken van een definitieve boeking accepteert u onze boekingsvoorwaarden.

Appartementenalgarve.com

Rua Oceano Indico 4, 8500-823 Portimão
Algarve – Portugal
info@appartementenalgarve.com